RHODES

Eğer Twitter veya Facebook hesabımı takip ediyorsanız, kimden bahsettiğimi tahmin edersiniz. Bayanlar ve baylar, o kişi RHODES'tan başkası değil. Bu harika müzisyenle nasıl karşılaştığımı tam hatırlamıyorum ama sanırım Youtube'daki akustik performanslarından birini dinleyip o an sesine ve müziğine aşık olmuştum.
Asıl ismi David Rhodes olan RHODES, yirmili yaşlarında Hertfordshire'lı İngiliz bir şarkıcı ve söz yazarı. Bugüne kadar Rufus Wainwright, London Grammar, Amber Run, Sam Smith ve George Ezra gibi tanınmış müzisyenler ile aynı sahneyi paylaştı. Yaklaşık bir ay önce, Burberry'nin '16 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu şovunda 24 kişilik bir orkestra ile performans sergiledi. İlk EP'sini 2013 Ekim'de çıkardı ve bugün yeni single'ı 'Close Your Eyes'ın çıkış günü. Şimdi size hiç müziğini anlatma işine girmeyeceğim, sadece dinleyin. Bayılacaksınız! Enstrümanlar, melodi ve sesi,,, her şey mükemmel bir dengede. Bazı müzisyenler vardır kimseyle paylaşmak istemeyip sonsuza kadar kendinize saklamak istersiniz ama naparsınız işte. Zaten dünyanın bu aralar iyi müzik dinlemeye çok ihtiyacı var. Tek isteğim kendisini bir gün canlı canlı İstanbul'da dinlemek. O zamana kadar tekrar tekrar dinleyip komşuların kulak pasını silmeye devam!:D


If you're a follower of my Twitter or Facebook account, you know who I'm talking about. Ladies and gents, it's no one else other than RHODES. I don't quite remember how I came across with this lovely musician, but I think it was one of his acoustic sessions on Youtube that made me fell in love with his voice and music instantly.
David Rhodes, aka RHODES, is a twenty-something British singer and songwriter from Hertfordshire. He has supported so many well-known names like Rufus Wainwright, London Grammar, Amber Run, Sam Smith and George Ezra. Almost a month ago, he performed at the Burberry Menswear Spring/Summer '16 show, accompanied by a 24-piece orchestra. He released his debut EP in October 2013 and his new single 'Close Your Eyes' is out today. I'm not going to try to define his music now, just listen him. You'll love him! The instruments, the melody and his voice... everything in perfect balance. He's like one of those musicians that you just want to keep yourself forever but oh well, the world needs to hear some good music nowadays. My only wish is to see him live in Istanbul one day. Till then, I'll keep listening to him on repeat and share this beautiful experience with my neighbours!:D

Şimdi kulaklıklarınızı takın ve benim favorilerimden biri olan bu şarkının keyfini çıkarın:)
---
Now put on your headphones and enjoy this song which is one of my favourites:)



Connect with RHODES:


Güzel haber! RHODES, Hozier'e Avrupa turunda eşlik edeceğini açıkladı. 3 Mart 2016'da Wolkswagen Arena İstanbul'da ilk konserini vermeye geliyor! Biletler için tık tık.

No comments

Back to Top