Zara Office City Bag

Son bir yıl içerisinde güzel ve fiyatı uygun siyah bir çanta bulmanın ne kadar zor olduğunu anladım. Bakmadığım yer kalmamıştı ta ki bu harika çantayı bulana kadar. Öğrenci ve çalışanlar için özel olarak tasarlanmış çanta, fermuarlı laptop bölümüyle beraber toplam 5 ayrı bölmeden oluşuyor. Laptop gözünü gördüğüm anda "Benim olacaksın!" dedim. İşe giderken hem el çantası hem de laptop çantası taşımakla uğraştığım için bu çanta anında beni kazandı. Ayrıca çantada makyaj malzemelerinizi, telefonunuzu, kartlarınızı ve bozuk paralarınızı koyabileceğiniz gözler de bulunmakta. Kesinlikle her kadının dolabında olması gereken önemli parçalardan biri. Hem pratik hem şık. Eğer siz de bu çanta benim olmalı diyorsanız hemen Zara'ya gitmenizi tavsiye ederim çünkü çanta kapış kapış satılmakta. Biraz pahalı fakat yıllarca kullanacağınızı ve her kıyafetinizle uyum sağlayacak klasik bir çanta olduğunu düşünürseniz o fiyata fazlasıyla değer. Sadece birkaç gündür kullanıyorum ve her gün işe giderken "İyi ki almışım" diyorum. Daha fazla bilgi için buraya tık tık.
--------
Over the last year I've realized that it's very hard to find a nice, affordable black bag. There was no place left I didn't search through until I found this perfect Zara bag. Designed for students and working people, the bag has 5 seperate sections which includes a zip-up one for laptops. When I saw the laptop section I said "You're gonna be mine!". Since I struggle to carry both my handbag and a laptop bag for work, this bag stole my heart instantly. There are also sections where you can put your make-up, phone, cards and money. The bag is definitely one of the wardrobe essentials every woman should own. It's both practical and chic. If you like this bag, I suggest you go to Zara asap since it's sold out very quickly. It's a little bit expensive but the thing is you'll use it for years and it's a classic bag that matches every outfit. Therefore, it's worth the money. I've been using it just for a few days and everyday as I head to work I appreciate this bag a little bit more. For more information click here.






6 comments

  1. çok güzel gerçekten ben de bir gaza gelip aldım bakalım biraz büyük görünüyor gözüme alışabilecek miyim acaba :)

    ReplyDelete
  2. Bu çantanın izini av köpekleri gibi sürdüm desem yalan olmaz ama ya her yerde bitmiş ya da birilerinin bana garezi var. Seyahatlerde ıvır zıvırı toparlaması için çok işe yarayacak gibi görünüyor, güle güle kullan :9

    (Bloga uğradığın için de teşekkürler, adaştan sevgiler :) xx)

    ReplyDelete
  3. Tam bir kurtarıcı evet, bulamadığına üzüldüm:(

    (Ne demek efenim, blogunuzu severek takip ediyoruz:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Merhaba Dilek Hanım,
      Zara, iki sene öncesine kadar bu modele benzer çantalar üretiyordu, ancak artık hiç yok maalesef. Online ikinci el satış yerlerinde bulabilirsiniz belki.

      Delete

Back to Top