Ninelerin Gücü Adına!


Merhaba, adım İpek ve kalben seksenlerinde bir nineyim ben!
Çok sevdiğim İngiliz moda fotoğrafçısı Tim Walker'a ait The Granny Alphabet'in uzun zamandır peşindeydim. Geçenlerde, ortada hiçbir neden yokken kendimi ödüllendirmek istedim (?) ve hazır Pandora.com'da da yakalamışken o heyecanla alıverdim kitabı. Size nine olduğumu söylemiştim.
Kitap, iki ciltli set formatına sahip. İlk ciltte, Kit Hesketh-Harvey tarafından yazılmış neşeli dizeler, alfabetik sıraya göre düzenlenmiş yaşlı kadınların portrelerine eşlik ediyor. İkinci ciltte ise türünün son örneği olan bu kadınların Lawrence Mynott tarafından çizilmiş eğlenceli illüstrasyonları yer alıyor.  
The Granny Alphabet ile "Coffee table book" koleksiyonunuza bir yenisini ekleyerek hem kendinizi hem de evinize gelenleri gülümsetebilir ya da benim gibi bir arkadaşınız varsa hediye vererek onu çok mutlu edebilirsiniz :) 

P.S. Pandora.com'da şu anda satışı yok kitabın. Sanırım, bir tane vardı ellerinde ve onu da ben aldım.
Bookdepository.com 'dan satın alabilir ya da Pandora.com 'un sizin için yurt dışından temin etmesini isteyebilirsiniz.







10 comments

  1. Ahhh İpek mükemmel bu! Nasıl güzel olmuş denk geldiğin, benim Amazon basketimde bir süredir dursa da bir türlü sıra ona gelmemişti, şimdi iyice heveslendim! Güle güle oku, sayfalar arasında kaybol ve ilham al <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim Meriç! Sen de en kısa zamanda alırsın umarım :)

      Delete
  2. Yaaa nasıl güzel bir kitap böyle , ellerinde başka olmamasına üzüldüm :( ama listeme aldım

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bookdepository.com'dan ben sıkça alışveriş yapıyorum, en fazla iki hafta sonra elinize geçer ama Pandora.com'un stoğuna girse tabii ki daha şahane olur :)

      Delete
  3. İnanmıyorum ne kadar şirin ve renkli bir kitap bu <3

    ReplyDelete
  4. 80 ler boyle olacak ise ben varim :) Cok tatli bir post olmus bu ❤️

    ReplyDelete
  5. I’m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.

    Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission. NYIF Application Registration Portal / Login – nyif.nmfb.com.ng

    ReplyDelete

Back to Top