Lash Sensational vs The Falsies



Yabancı blogger ve Youtuber'ların favoriler listelerinde sıkça gördüğümüz Maybelline Lash Sensational için "Ne zaman Türkiye'ye gelecek?" sorusu herkesin aklındaydı. Bu süreçte kimileri yurt dışına çıkan tanıdıklarına sipariş vermiş, kimileri ise burada bulunmayan ürünleri ülkemize getiren bazı Instagram hesaplarından temin etmişti. Anneler günü indirimi zamanı Gratis'e girdiğimde kasanın yanında Lash Sensational yazan ve talan edilmiş bir stand gördüğümde "Hayırlı uğurlu olsun yurduma!" diyerek oradan uzaklaşmıştım. İndirimler bitip, etraf durulunca ben de Gratis'ten ilk Lash Sensational'ımı aldım ve bu yazıyı yazmadan biraz önce ilk kez denedim.
Öncelikle şunu söylemem gerekir ki Maybelline The Falsies, her indirimde stokladığım ve bugüne kadar kullanmış olduğum en iyi maskaradır. Kirpiklerinizi uzatıp, çok olmasa da hacim veriyor. Kıvırma gibi bir özelliği yok, ancak doğuştan kıvrık kirpikler ile kutsanmadıysanız ya da kirpik kıvırıcı kullanmadığınız sürece bunu hiçbir rimelin başarabileceğini de sanmıyorum. Eğer, böyle bir rimel var ise lütfen beni aydınlatın. Rimelin fırçası kirpiklerinizi tek tek kavrıyor ve rahat bir şekilde sürebiliyorsunuz. Tek sorunu ikinci kat ile topaklanma yapıp, örümcek bacağı görüntüsü vermesi ki özellikle bunu sevenler de var. Aşağıdaki resimde sol gözümde (size göre sağ) The Falsies, sağ gözümde ise Lash Sensational var ve gördüğünüz üzere neredeyse hiçbir farkları yok. Üstelik, The Falsies'in etkisini ilk uygulamada görebilirken, Lash Sensational için biraz uğraşmanız gerekiyor. Lash Sensational'in artıları bir tık daha siyah olması ve iki ve üstü katları uygularken topaklanma sorunu yaratmayacak olmasıdır. Hacim istiyorsanız Lash Sensational, uzatma ve hafif hacim için The Falsies doğru bir seçim olacaktır. Lash Sensational'ın temizlerken zor çıktığı ile ilgili yorumlar okudum fakat Bioderma ile iki rimeli de kolayca çıkardım. Gün içindeki performansı için şu anda herhangi bir şey söyleyemeyeceğim. Kullandıkça bu yazının altına not olarak hakkındaki son düşüncelerimi ekleyeceğim.


Peki siz Lash Sensational'ı denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum:)

3 comments

  1. Benim en sevdiğim ve bittikçe tekrar tekrar edindindiğim drugstore rimeli L'oreal Miss Manga. Hem ayrı ayrı kavrayıp hem de oldukça uzatması, bonus olarak da topaklanmaması ve pul pul dökülmemesi şahane. Bu kadar övülen Lash Sensational'i de aynı senin gibi indirimden sonra gidip aldım geçen hafta. Henüz kullanmadım, ama bu yazın bana kendisini Miss Manga ile karşılaştırma fikri verdi, bu hafta bir deneyelim bakalım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Manga'yı ben de almıştım ama bir iki kez kullandım ve pek ısınamadım. Yeniden deneyeceğim ama aklıma soktun:D Lash Sensational'ı kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum ya da dediğin gibi Miss Manga ile karşılaştırdığın bir post olursa süper olur! :)

      Delete
  2. Çok teşekkür ederiiim, nasıl mutlu etti bu yorum beni :) Ben de artık seni takipteyim!

    ReplyDelete

Back to Top