What I'm Watching


Uzun zamandır dizi boşluğundaydım. Altı sezonu yayınlanmış bir diziye başlamaya da pek bir gücüm yoktu açıkçası. Sonra Togetherness çıktı karşıma. Adını daha önce hiç duymamıştım. Dizileri ilk bölümünden yargılayan bir değilimdir. Eğer pek ısınımadıysam, birkaç bölüm daha izler ardından kararımı veririm. Fakat, Togetherness daha ilk bölümünden beni kendine çekti. İlk sezonunda sekiz bölüm bulunuyor. İki gecede bitirdim hepsini.
Dizi, bireysel arzularının peşinde koşarken bir yandan evliliklerini sürdürmeye çalışan bir çift, Michelle ve Brett'in hikayesini anlatıyor. Aslında, bir çift demekle haksızlık etmiş olurum. Çünkü, ilk bölümde Michelle'in kız kardeşi ve Brett'in en yakın arkadaşı yanlarına taşınıyor ve başrolü bir anda dört kişi paylaşmaya başlıyor. İzlerken kalbinize bir bıçak saplandığını hissederken, iki dakika sonra gülmeye başlayabiliyorsunuz. Girls ve Looking'i hatırlattı bana. Hayatın tüm gerçekliğini çiğ bir şekilde gözler önüne seren bir tarzı var. Ayrıca, müzikleri de inanılmaz. Daha ne olsun?
Brett rolünü canlandıran Mark Duplass aynı zamanda kardeşi Jay Duplass ile beraber dizinin yapımcı ve yönetmeni. İlk kez The Mindy Project'te izlemiştim kendisini. Bu aralar adını sıkça duymaya başladım, belki de algıda seçiciliktir. 5 Şubat'ta yayınlanacak yeni animasyon dizisi Animals'ı da merakla bekliyorum.
Togetherness'ın ikinci sezonu 21 Şubat'ta başlayacak. Bu Cumartesi gecesi için çılgın planlarınız yok ise bence yiyeceğinizi ve içeceğinizi alıp, Togetherness'ı izlemeye başlayın. Keyifli seyirler şimdiden!

3 comments

  1. Daha önce duymamıştım, güzel bir keşif oldu! Hemen not alıyorum :)

    ReplyDelete
  2. Hayatın içinden dizi ve filmlere bayılıyorum, fragmanı izler izlemez ikna oldum! :)
    En yakın zamanda başlangıcı yapıyorum!

    ReplyDelete
  3. Ben de en yakın zamanda başlayacağım, çok merak ettim :)

    ReplyDelete

Back to Top