Home Wishlist



Çocukluğumdan beri ev dekorasyonuna meraklıyımdır. Odamdaki eşyaların yerini küçücük boyumla değiştirmeye çalışırdım hep. Bu yaşıma geldim ve değişen hiçbir şey olmadı. Evde vakit geçirmeyi de çok sevdiğim için, yaşadığım alanı sevdiğim detaylarla hep iyileştirme peşindeyim.
Yine bu aralar yatak odamda bazı değişiklikler yapmak istiyorum, Online alışveriş sitelerinde gezinirken gözüme çok güzel parçalar çarptı. Eğer siz de benim gibi evinizde farklılık yaratmak istiyorsanız, paylaştıklarım belki ilham olur :)
---
I've been into interiors since my childhood. I used to move the furniture around my bedroom with my little hands. I'm 25 now and nothing has changed since that time. I love spending time at home, that's why I try to make the area cozy and lovely enough all the time.
Nowadays I'm on the hunt for some decor stuff for my bedroom. While I was browsing online shopping websites, a few things caught my eye. If you want to make some changes to your home like me, maybe these beautiful pieces inspire you :)

1. Ikea Strandmon Tekli Koltuk / Armchair - 549 TL Odamda bir okuma köşesi yaratmak istiyorum ve bu koltuk tam bana göre. Üstelik en sevdiğim renkte. --- I want to create a reading corner in my bedrrom and this armchair is just right up my street, even it's in my favourite colour.

2. Ohh Deer Yastık / Cushion  - Evinize biraz muziplik katmak için Ohh Deer'ın tasarımlarına mutlaka göz atın! --- To add some humour to your house, you should check out Ohh Deer's designs!

3. H&M Home Metal Şamdan / Candleholder- 19,99 TL Altın renkte objeleri ev dekorasyonuna çok yakıştırıyorum. Bu zarif şamdan da evinizin stiline harika bir dokunuş yapacak. --- I think gold really goes well with home decors. This elegant candleholder is perfect to add some style to your home.

4. Zara Home Kadın Büst / Women Bust Figure - 59,99 TL Bu aralar büstler ev dekorasyonunda en sevdiğim parçalardan biri. --- At the moment, bust figures are one of my favourite decoration accessories.

5, Laura Ashley Ananas Abajur / Pineapple Lamp - 226,99 TL Ananas sevgim artarak büyüyor! --- My love for pineapples is getting stronger!

6. H&M Home Kokulu Mum / Scented Candle - 19,99 TL - Hem kokulu hem de mermer desenine sahip olmasıyla harika bir dekoratif mum. --- This candle is both scented and has a very stylish look with its marble printed holder.

7. Urban Outfitters Teraryum / Terrarium - €40 - Bir kaktüs aşkı sardı beni son bir iki yıldır. Evimde o kadar çok kaktüs var ki Arizona'ya dönüşmesi yakındır. Kaktüsleri hem en iyi şekilde yetiştirmek hem de dekoratif durmalarını sağlamak için bu şık teraryumlar ideal. --- I've been loving cacti for like two years. There are so many cacti at my home that it'll turn into Arizona soon. Terrariums are the best way to grow cacti and make them look cool at the same time.

8. Reiko Kaneko Dudak İzli Kupa / Lip Tease Mug - £13.95 Bu kupayı ilk Essiebutton'da gördüm ve bayıldım. Kadınlar için biçilmiş kupa. --- I first saw this mug in one of Essiebutton's vlogs and I loved it. It's the best mug for women.

9. Rifle Paper Co. Masaüstü Takvimi / Calendar - 58 TL Garance Dore ne yapsa severiz. Kendisi Rifle Pape Co. için birbirinden güzel illustrasyonlar yapıyor. Bu takvim de güzellik alanına meraklı kişiler için harika bir takvim. --- Whatever Garance Dore does we love it. She made some beautiful illustrations for Rifle Paper Co. and this calendar is just perfect for ones who are into beauty department.

10. H&M Home Tel Sepet / Metal Basket - 34,99 TL Odamdaki ıvır zıvırı toplayacak sepetler arıyordum ki yine bakır rengindeki bu tel sepetle karşılaştım. Alınacak! --- I was looking for some storage things to organize my bits and pieces in my bedroom and I saw this one. I'll definitely get this one!

1 comment

  1. Ben de Mudo'da bunu beğendim ama sanki daha uzun olsa daha hoş olabilirdi. https://www.mudo.com.tr/paravan/tulip-paravan_1270_40265

    http://sapkalikedi.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete

Back to Top