Essie Button

Aralık demek YouTube'da izlenecek bir sürü vlogmas demektir. Vlogmas da ne diye soracak olursanız, YouTube'da kanalları olan bloggerların 1 Aralık'tan Christmas'a kadar her gün çektikleri videolara verilen bir isim. Yorgun bir gün sonrası sıcak çayımı yanıma alıp vlogmas izlemek bu ay yapmaktan en çok keyif aldığım şey oldu. Ancak, özellikle bir kişinin videolarını izlemeye bayılıyorum. Bayanlar ve baylar o kişi Essie Button. Aslında blogunu ve YouTube kanalını uzun bir süredir takip etmekteyim fakat, vlogmas çekmeye başladığından beri YouTube camiasında en favori kişim oldu Essie Button.
Estée nam-ı diğer Essie Button, İngiltere'de erkek arkadaşı Aslan ile beraber yaşayan 23 yaşında bir Kanada'lı. Kendisini diğer YouTuber'lardan daha fazla sevmemdeki en önemli faktör, başkaları gibi davranmaya çalışmayıp kamera karşısında kendi gibi olması. Güzellik kanalında en sevdiği ürünlerden komik bir şekilde bahsederek beni ara ara gülme krizlerine soktuğu olabiliyor. Evine geldiğinde her kız gibi meşhur beyaz kıskaçlı tokasını takıp pijamalarını giyiyor. Gece kulüplerine gitmekten hiç hazzetmiyor. Onun da içinde benim gibi bir nine yaşıyor:) Aslan ile beraber değişik yerleri geziyor ve izleyenleri de kendileriyle beraber yolculuğa çıkarıyor. İskandinav tarzında döşenmiş güzel de bir evleri var (Aslan sayesinde İskandinav mobilyasına da ilgim artmaya başladı). Ayrıca, yeni sahiplendikleri Reggie adında bir Greyhound'ları var. Reggie'nin ne kadar tatlı olduğu konusuna girmiyorum bile yoksa bu post uzar gider.
Eğer gününüze biraz olsun neşe katmak ve güzellik konusunda değişik tavsiyeler almak isterseniz Essie Button'ı takibe alın!



December means too much vlogmas to watch on YouTube. But, there is especially one person's vlogmas that I enjoy most at the end of a tiring day with my hot cup of tea. It's Essie Button ladies and gents. Actually, I've been following her blog and YouTube channel for a long time but since she started vlogmas she has become my favorite person in the YouTube world.
Estée aka Essie Button, is a 23 year-old Canadian living in London with her lovely boyfriend Aslan. The most important fact that I love her much more than other youtubers is that she doesn't try to be anyone else. She is just herself in front of the camera. In her beauty channel she talks about her beauty favorites in a humorous way. When she gets home, she puts "the clip" in and wears her pajamas like every girl. She doesn't like going to clubs so she's a granny like me:) She and Aslan visit all the interesting places and take us through a journey with them. They have a beautiful house decorated in Scandinavian style (thanks to Aslan, I've started to grow fond of Scandinavian furniture). Also, they have a beautiful dog called Reggie. I'm not even getting into how cute he is or this post will be too long.
If you want to lighten up your days and get cool tips for beauty-wise you should go and follow her!

Youtube (güzellik kanalı / beauty channel )
Youtube (video blog kanalı / vlog channel)


No comments

Back to Top