Mum Aşkına!

Geçen sene bu zamanlarda her yerde deli gibi kokulu mum arıyordum. Evet, kokulu mum pek çok yerde satılıyor fakat, bayıla bayıla alıp sonra eve gelip yaktığınızda hüsrana uğruyorsunuz. Mumları ile meşhur Bath&Body Works'ün ismini çok duymuştum. Keşke Türkiye'ye de gelse deyip duruyordum sürekli. Pek bir umudum da yoktu. Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da açılacağı haberini alınca nasıl sevindim anlatamam. Ne istesem olacakmış;) İstinye Park ve Bağdat Caddesi'nde olmak üzere toplam 2 şubesi var İstanbul'da. İlk alışverişim herkesin çok met ettiği "Frosted Cupcake" ve "Leaves" ile oldu. Kokuları şu anda çok tanımadığımdan ve değişik kokuları denemeyi sevdiğimden ilk seferinde küçük boylarından almak daha mantıklı geldi bana.3 gündür yakıyorum Frosted Cupcake'i ve sonuç gayet başarılı. Çok az yaksanız bile bütün ev anında misler gibi kokmaya başlıyor. Benim aldığım küçük boydakiler 19.50 TL, büyük boyları ise 44 TL. Şimdi indirimleri bekliyorum dört gözle:)

Yankee Candle'ı da çok duymuştum bloggerlar ve youtube'daki beauty guru'lar sayesinde. İstanbul'da satıldıklarından ise haberim yoktu. Geçen bir blogta okudum ki Tepe Home'da satılıyormuş bu güzellikler. Hiç vakit kaybetmeden bugün Tepe Home'a gittim ve şekerciye girmiş küçük çocuklar gibi kendimden geçtim. Envai çeşitte ve boyda satılıyorlar. Üstelik bu Pazar gününe kadar %40 indirim var, kaçırmayın derim;)




4 comments

  1. Güle güle kullan cupcake'li olanları çok merak ettim. İnanmıyorum bu kadar mum aldığına, güzel günlerde yak :)

    ReplyDelete
  2. Cupcakeli olanlar favorim mutlaka denemelisin:) Valla ben de inanamıyorum nasıl almışım bu kadar çok mumu ama tutamadım kendimi napim:)

    ReplyDelete
  3. Güle gülee yak :) Annem geçen limonlu mum, sivrisenk kovucu mum almış ay nasıl berbat kokuları var anlatamam =S Sen sen ol, asla alma derim

    http://thisismynotebook.blogspot.com/

    ReplyDelete

Back to Top