Summer '17 Wishlist


Yağmurlu bir Pazar gününü yaz için alışveriş listesi yaparak geçirmekten daha iyi ne olabilir? Aslında planda bu yoktu. Birkaç online mağaza gezerken "ooo şu elbiseye bak, bu ayakkabılar da şahaneymiş" deyip heyecana gelmem ile bu liste oluşuverdi. Bu aralar mağazalarda çok güzel parçalar var. Özellikle Mango'yu son zamanlarda daha bir sever oldum. Umarım listem sizin yaz alışverişiniz için de ilham kaynağı olur.

Mango Bluz; Çizgili, tik. Kruvaze, tik. Kavurucu sıcaklar için pek uygun olmasa da yaz mevsiminin başlangıcı ve sonbahar için ideal bir gömlek bu.

Mango Babet; Bu babetler şu anda stokta gözükmese de geleceğine dair umudum var. Birçok insanın "ay ne kadar çirkin" diyeceği bu babetleri giyerken benden mutlusu olmayacak eminim.

Mango Pantolon; Kısa paçalı bol pantolonlara olan sevgim asla bitmeyecek. Sumo güreşçisi benim göbek adım. Bu pantolonu da beli lastikli ve bej rengi olduğu için de her şeye uyum sağlayacağından çok beğendim.

Herschel Şapka; Kep şapkalara karşı bir sempati oluştu bende. Sanırım fazla Skam izliyorum. Özellikle rengine bayıldım bu şapkanın. Bu aralar da indirimde. Kaçmaz!

COS Ayakkabı; Böyle ayakkabılar ilk görüşte sizi kendine aşık eder, sonra fiyatının 125 Pound olduğunu görmeniz ile "Hımm 1 Pound 4.60 TL ediyor, demek ki... Yok ya o kadar da güzel değiller bence" dedirtir. Ah be COS!

NARS Tinted Moisturizer; Yaz geldi mi fondöten kullanmak istemediğim için daha hafif yapıda bir renkli nemlendirici arayışına giriyorum. Bugüne kadar kullandığım renkli nemlendiriciler yüzümde hep parlama yaptı. Nars'ın bu nemlendiricisi hakkında ise iyi şeyler duydum. İçinde SPF de var. Bir denemeli. Bu arada sizin kullanıp memnun kaldığınız bir renkli nemlendirici de varsa önerilere açığım.

The New Garconne: How to be a Modern Gentlewoman; Modern, özgür ve maskülen-feminen tarz stile sahip kadınların sahip olması gereken kitaplardan biri olarak bahsediliyor hep. Uzun zamandır sepette duruyordu. Artık almalı.

Cult Gaia Çanta; Bambudan yapılmış bu çanta yeni favorim. Plaja inerken, günlük işlerinizi görürken ya da akşam yemeklerinde yanınıza alabileceğiniz hayat kurtarıcı bir parça.

Daniel Wellington Saat; Altın rengi çelik örgü saatlere bakarken Daniel Wellington'ın bu roze altın rengindeki modeli ile karşılaştım. Sofistike ve zamansız bir saat arayan kadınlar için ideal.

Oysho Mayo; Bikiniler artık hiç ilgimi çekmiyor. Bunun büyük bir sebebi ise birkaç senedir mayo modellerindeki çeşitliliğin artması ve tasarımlarının bikinilerin önüne geçmesi. Bu seneki favorim ise kiremit rengindeki bu triko mayo.


8 comments

  1. Ah, ne de güzel bir wishlist olmuş bu böyle! Her bir parçayı ayrı ayrı inceledim, sevdim. Ellerine sağlık!

    ReplyDelete
  2. The University of Lagos Admissions to Postgraduate Programmes 2020/2021 Session - unilag admission portal

    ReplyDelete
  3. Hyundai Grand i10 Nios has introduced in the Indian market, it is a new version of the old Grand 10. It is very much liked by Indian people due to its many features. Are you among them? Ok, this is good. https://www.mysharepost.com/hyundai-grand-i10-nios/

    ReplyDelete
  4. see how to apply for nPower rEcruitment 2020 - application portal

    ReplyDelete

Back to Top