On Replay ♫


“I want my music to feel like 2050 meets something really classic, like meeting a stranger that feels as familiar as an old friend.”
-Oh Land-

Asıl adı Nanna Øland Fabricius olan Oh Land, 1985 doğumlu Danimarka'lı bir müzisyen. Önceleri Royal Sweedish Ballet öğrencisi olan Oh Land, belkemiğinde yaşadığı bir sorun nedeniyle dans kariyerine son vererek müziğe yönelmiş. Benim Oh Land ile tanışmam bir kaç hafta önce oldu. Youtube'da Wolf and I adlı şarkısını dinledim ilk. Başta pek ilgimi çekmemişti fakat dinledikçe müptelası oldum. Şarkıyı başa alarak defalarca dinledim o gün. İlk albümü "Oh Land" çıkalı 5 gün oldu. Toplam 11 şarkıdan oluşan albüm, alternatif müzik severler için yeni bir soluk. Sizin de en kısa zamanda dinlemenizi tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız:)


Nanna Øland Fabricius known by her stage name Oh land, is a Danish musician. Former student of Royal Sweedish Ballet, she stopped her dancing career as a result of a problem in her spine and moved to the music. I came across with her music like a couple of weeks ago while watching "Wolf and I" on Youtube. At first I didn't find the song very catchy but then became addicted to it. That day I listened to it many times and still listening on replay. Her first album "Oh Land", which includes 11 songs in total, came out 5 days ago. It is a new impulse for the alternative music lovers. I highly recommend this album, you won't be disappointed:)

2 comments

Back to Top