Merhabalar, merhabalar! Bir final dönemini daha geride bıraktık, phew! Son yazımdan bu yana 3 hafta geçmiş maalesef; ama, finaller bitti, yarıyıl tatilindeyim ve tamamen özgürüm. Bu uzun aradan sonra ilk "post" ne ile ilgili olsun diye düşünürken madem Ocak ayının sonuna yaklaşıyoruz, bu ay içerisinde deneyip memnun kaldığım ürünleri paylaşma fikri geldi aklıma. Ocak, yeni ürünler deneme açısından çok verimli geçti. Bir ay boyunca kullandığım bu ürünlerin hepsi gerçekten başarılı ve önümüzdeki aylar boyunca da severek kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor. Bakalım nelermiş onlar?

1.Air Wick Şömine Ateşi&Tarçın Lezzeti
Ne zamandır uygun fiyata kokulu mumlardan arıyordum, ancak aldığım ürünlerin hiçbirinden memnun kalmamıştım. Mağazadayken mumların hepsi güzel kokuyor; fakat, eve gelip yaktığınızda hiç koku yok, hatta bazıları yanmıyor bile. Air Wick işte böyle bir anda imdadıma yetişti(Proactiv reklamlarına benzedi:P). Odam bir aydır mis gibi tarçın kokuyor. Ne zaman markete gitsem bir tane kapıp geliyorum eve. Stoklamış durumdayım mumları. Tarçın kokusunu sevmeyenler için bile aşık olma sebebi. En yakın zamanda denemenizi tavsiye ederim.

2.Pantene Doğal Sentez Güçlendirici Serum
Bugüne kadar birçok saç bakım ürünü denemişimdir. Sorunlu saçlarım olduğu için sürekli yeni ürünleri merak edip deniyorum. Son keşfim Pantene'in Doğal Sentez serisine ait bu serum. Reklamlarında Tuba Büyüküstün'ün oynadığı hani bilirsiniz:) Duştan sonra ıslak saçınıza uyguladığınız bu serum hem güzel bir koku hem de hissedilir derecede yumuşaklık bırakıyor saçınızda. 10 puan veriyorum:)3.Pastel No:69
Pastel son zamanlarda favori oje markalarımdan biri oldu. OPI ya da Chanel gibi markaların beğendiğimiz renklerinin neredeyse aynılarını ucuz fiyata bulma fırsatını yakalıyoruz sayesinde. En bilinen örnek çamur rengi olarak tanımlanan Pastel No:75, OPI "You Don't Know Jacques", Chanel "Particuliere" gibi. Pastel No:69 ise çamur rengini beğenen fakat elinde güzel durmadığını düşünenler için bir alternatif. Mor ışıltısı sayesinde hem farklı hem de elegant bir görünüm veriyor tırnaklara. Henüz yeni kullanmaya başlamama rağmen favori oje renklerim arasına girmiş durumda.Değişik renkleri denemeyi seven biriyseniz mutlaka deneyin derim. Ojenin tırnakta nasıl göründüğünü merak ediyosanız şu adrese bir göz atabilirsiniz.

4.Calve Meksika Salsa Sos
Et yemeklerinin yanında ya da cips için dip sos olarak kullanbileceğiniz bu sosu benim gibi 3 günde tüketebilirsiniz, dikkat!:) Buradan Meksika Salsa Sos ve diğer çeşitlere de göz gezdirebilirsiniz.


5. Colombia Narino Supremo Whole Bean Coffee / Starbucks Coffee
Filtre kahve severler için en iyi seçenek olsa gerek. Paketin içinde çekirdek halinde satıldığı için alırken görevliye kullanma şeklinize göre (poşet ya da press için) kahveyi çektirmelerini rica etmeyi unutmayın. Kahveyi yaparken evinizin Starbucks gibi kokacağını garanti ederim, pişman olmayacaksınız;)

No comments

Back to Top