Nisan ayının en iyi 5 güzellik ürünü! / April's best 5 beauty products!

Nars Orgasm Blush
Youtube sayesinde oldu bu ürünle tanışmam.Ne zamandır pembe bir allık arayışındaydım.Videolarının sıkı takipçisi olduğum birkaç "beauty guru" nun bu allığı tavsiye etmesi üzerine hemen Nars'a uğrayıp edindim bir tane.Cilde altın parlaklığı görünümü veren ve kalıcılığı mükemmel 'Nars Orgasm Blush' ı mutlaka denemenizi tavsiye ederim:)

Thanks to Youtube I've met with this product. I had been in search of a pink blush for a long time. After the recommendations of some "beauty gurus"(Juicystar07 and DulceCandy87) of whom I am a great fan, I went to Nars instantly and got this blush.It gives golden shimmer to cheeks and stays all day long. I strongly recommend you try 'Nars Orgasm Blush'.


L’Oréal T
elescopic Mascara Clear Definition
Bugüne kadar kullandığım en iyi rimel diyebilirim.Kirpikleri tek tek ayırarak her bir tele ayrı nüfuz ediyor.Takma kirpik takmış gibi bir görüntü veriyor;)

I can say that it's one of the greatest mascaras I've ever used.It perfectly seperates lashes and defines them one by one.It gives you a look like you have fake eyelashes on;)




She'nin ojelerine aşığım desem yalan olmaz.Çabuk kuruma, dayanıklılık, fiyat ve tasarım açısından 10 üzerinden 10 veririm.Son aldığım lila renginde olanı ise yeni gözdem!

I love the nail colours of 'She'.I give it a ten for fast-dry,long-lasting,price and design.My new fav is lavender.




Olay UV Korumalı Günlük Losyon
Fondöten altına nemlendirici sürmek makyajın altın kurallarından biridir benim için.Nemlendirici, cildinizin gün içerisinde ihtiyaç duyduğu nemi karşılarken makyajınız için de mükemmel bir zemin hazırlar.Olay'in 15 korumalı tüm cilt tipleri için uygun olan bu gündüz kremi, kolay emilen bir yapıya sahip olduğundan fondöten öncesi uygulamada ideal.

Olay Complete Care SPF 15
According to me, using Moisturizer before applying foundation is one of the golden rules of make-up.Moisturizer serves as a perfect base for
your make-up. Olay's moisturizer which is for all skin types, is perfect for applying before starting your make-up due to its fast absorption.


Neutrogena Radiance Boost Eye Cream
Göz çevresinde kuruluk yaşadığım için almıştım bu kremi ve çok memnun kaldım.Sabah akşam uygulanan ürün, gözaltındaki mor halkaları azaltırken aynı zamanda parlaklık veriyor.Üstelik gayet hesaplı.

I got this cream because, I had a problem of dryness in my eye area and I've been very pleased with the result.The product which is applied day/night, brightens your eye area while decreasing the purpleness.Besides it is considerably cheap for an eye cream.

No comments

Back to Top